Графік роботи інтернет-магазину та магазинів -
Перейти
Графік роботи інтернет-магазину та магазинів - Перейти
Графік роботи інтернет-магазину та магазинів - Перейти
Кошик
Кошик порожній
Сад та город
Зоотовари
Виробники
Назад

Готуємо помідори на зиму: ТОП-3 рецепти

339
23.08.2022

Сезон помідорів в самому розпалі. 
Час спробувати нові рецепти для заготівлі смачненьких консервованих помідорчиків на зиму. 

ПОМІДОРИ ПО-ГРУЗИНСЬКИ

Спосіб приготування:

1. Моркву порізати кільцями і покласти на дно банки разом із зеленню і часником.

2. Перець очистити від плодоніжки і насіння, розрізати на 4 частини. Покласти перець, помідори і цибулю в банки.

3. Закип’ятити воду і залити окропом овочі в банці, накрити кришкою. Залишити на 20 хвилин.

4. Злити воду. Додати в неї сіль, цукор, перець горошком і довести до кипіння.

5. Додати в банку оцет і залити маринадом, відразу ж закатати. Перевернути банки догори дном і укутати до повного вистигання.




ЗЕЛЕНІ ПОМІДОРИ З МОРКВОЮ
Спосіб приготування:

1. Моркву порізати кружечками, а часник – пластинками.

2. Помідор розрізати, але не до кінця. Вставити в кожен по кружечку моркви і пластинці часнику.

3. Підготовлені помідори укласти в банки. Покласти в кожну банку шматочок гострого перцю.

4. Всі складові маринаду (крім оцту) закип’ятити, оцет додати в кінці.

5. Залити гарячим маринадом помідори. Стерилізувати літрові банки 15 хвилин і закатати.





МАРИНОВАНІ ПОМІДОРИ З МЕДОМ І ЧАСНИКОМ
Спосіб приготування:

1. Часник порізати поздовжніми пластинками.
2. У помідорів зрізати верхівки, зробити в центрі надріз і нашпигувати часником.
3. У стерилізовані банки класти хрін, кріп, смородину і помідори.
4. У воду додати перець, гвоздику, сіль, мед, все закип’ятити.
5. Залити маринадом помідори, прикрити кришкою, залишити хвилин на 5. Злити маринад назад в каструлю, закип’ятити. Повторити процедуру 2 рази, після чого банки закатати, перевернути, закутати до повного охолодження.




0 0)
Додати відгук
Оцініть статтю