Консультації та замовлення за телефонами
Укртелеком:
+38 (044) 229-11-60
Vodafone:
+38 (099) 408-62-62
Київстар:
Десерти з гарбуза - ласощі, які ідеально підійдуть для чаювання холодними осінніми вечорами. Вони прості у приготуванні та дуже смачні. Ми підготували для вас топ-5 десертів, які не залишать вас байдужими.
Гарбузовий чизкейк
Спосіб приготування:
Приготуйте основу для чизкейка
1. Подрібніть печиво до крихти.
2. З'єднайте з розтопленим вершковим маслом і перемішайте.
4. Викладіть основу у форму, формуючи борт та дно.
5. Надішліть форму в духовку, розігріту до 170С на 6-7 хвилин.
Приготуйте начинку
1. З'єднайте в мірній склянці крем-сир, гарбузове пюре, апельсинову цедру, вершки, цукор. Збийте блендером до однорідної суміші.
3. Додайте кукурудзяний крохмаль і знову збийте блендером.
4. Додайте яйця та перемішайте.
Приготуйте чизкейк
1. Залийте начинку у форму на готову основу. Відправте чизкейк у розігріту до 100С духовку. На низ духовки поставте миску з окропом.
2. Залишіть випікатися чизкейк на 2,5 години.
3. Відкрийте духовку і залиште чизкейк ще на 5-6 годин. Дістаньте чизкейк і відправте його на 5 годин в холодильник. Декор – за вами!
Гарбузові мафіни
Спосіб приготування:
1. Змішати окремо борошно, розпушувач та цукор, потім сметану, олію та яйце. З'єднати сметанну суміш із борошняною. Поставте на вогонь та варіть до готовності.
У результаті виходить темно-бурштинове варення з кислинкою та трохи терпким.
смаком.
2. Горіхи подрібнити, гарбуз натерти на тертці. Додати горіхи та гарбуз у тісто. Форми змастити вершковим маслом, викласти в них тісто, наповнюючи приблизно на 2/3. Випікати при 180 ° C близько 25-30 хвилин.
Гарбузовий пиріг з яблуками
1. Очистіть гарбуз від шкірки та внутрішнього краю.
Поріжте гарбуз шматочками, помістіть у чашу блендера та зробіть пюре.
2. Додайте в гарбуз молоко, яйце та цукор, добре перемішайте.
Змішайте борошно з розпушувачем. Додайте в гарбуз невеликими порціями. Ретельно перемішайте тісто.
Доведіть тісто до середньої консистенції, не слід робити його занадто крутим, тоді пиріг вийде смачніше та соковитіше.
3. Застеліть пергаментом форму для випікання, змастіть кондитерським жиром чи олією. Розподіліть тісто.
4. Яблука вимийте, видаліть серцевину, наріжте частинками. Вставте яблука, злегка втискаючи в тісто.
5. Відправте пиріг у гарячу духовку на 40-45 хвилин при температурі 200-220 градусів. Готовність пирога перевіряйте зубочисткою. Тісто тягнутися не повинно.
Остудіть пиріг, посипте цукровою пудрою або полийте медом.
Гарбуз у лимонній карамелі
Спосіб приготування:
1. Гарбуз очищаємо від шкірки і видаляємо все насіння.
2. Нарізаємо кубиками та поміщаємо у форму. Додаємо цукор.
3. Очищаємо від шкірки лимон та ріжемо на дрібні кубики. Перекладаємо лимон у гарбуз та перемішуємо.
4. Накриваємо форму кришкою та відправляємо в духовку, нагріту до 175 °С.
5. Через 30 хвилин дістаємо, перемішуємо; відправляємо до духовки без кришки на 10 хвилин. Готову страву потрібно остудити.
Гарбузове печиво з апельсином
Спосіб приготування:
1. Гарбуз нарізати великими шматками, очистити від насіння та шкірки, викласти на лист, запікати до готовності, приблизно протягом 30 хвилин. Готовий гарбуз остудити, збити в блендері або натерти на дрібній тертці. Розтоплене вершкове масло змішати з цукром і ванільним цукром.
2. Додати яйце, збити, додати гарбузове пюре, натерти апельсинову цедру на дрібній тертці та перемішати. Всипати борошно, перемішане з розпушувачем, замісити тісто некруте. Накрити тісто плівкою та залишити на 20 хвилин. Розділити тісто на 16 частин.
3. Викласти їх на деко, застелене пергаментом на відстані 3-4 см один від одного. У кожне печиво вставити насіння гарбуза. Випікати печиво при 200 ° протягом 15 хвилин.
08133, Україна, Вишневе,
вул. Чорновола, 53, поверх 2