Пишна шарлотка з яблуками. Простий і швидкий рецепт класичного пирога
Leto.ua
474
03.09.2022
До гарячого чаю ідеально підходить випічка із яблук. То чому б не спекти яблучну шарлотку? Ми підготували вам перевірений смачний рецепт цієї випічки. 1. У глибоку посудину розбити яйця, висипати весь цукор і збити . Отримана заготовка для тіста збільшиться в розмірі приблизно в три рази, вона повинна вийти ніжно кремового кольору.
2. В декілька заходів просіваємо борошно, кожен раз перемішуємо, щоб не було грудочок. Борошно заздалегідь змішати з розпушувачем або гашеною содою;
3. Суміш збити кухонним міксером на невеликій швидкості. Збивати недовго, до отримання однорідного стану;
4. Яблука необхідно очистити від шкірки, вирізати середину і нарізати не дуже товстими скибочками або кубиками. Після змішати тісто з нарізаними яблуками;
5. Вилити рідке тісто в змащену вершковим маслом ємність для готування. Помістити в розігріту до 180 градусів духовку і випікати 40-45 хвилин. Зокрема, саме від висоти ємності змінюється час випічки, чим вище форма, тим довше готується, і навпаки.
Порекомендувати друзям
Telegram
Viber
Messenger
Facebook
Вибране
Копіювати
WhatsApp
Twitter
Друк
Gmail
51)
55
Аліна Матвієнко
23.11.2022
Обожнюю випічку з яблуками! Ваш сайт просто знахідка! І поради по саду і смачні рецепти! Дякую, біжу готувати!