Графік роботи інтернет-магазину та магазинів -
Перейти
Графік роботи інтернет-магазину та магазинів - Перейти
Графік роботи інтернет-магазину та магазинів - Перейти
Кошик
Кошик порожній
Сад та город
Зоотовари
Виробники
Назад

Популярні рецепти сливовго пирога

359
14.08.2022

Серпень – сезон слив. Тому можна багато чого спекти до чаю. Пропонуємо вам найпопулярніші рецепти сливового пирога.

ЛЕГЕНДАРНИЙ СЛИВОВИЙ ПИРІГ З ГАЗЕТИ THE NEW YORK TIMES
1. Масло кімнатної температури збити з цукром, ванільним цукром та щіпкою солі. По одному вибивати яйця, продовжувати збивати.

2. Всипати борошно і розпушувач, вимішати ложкою до однорідності.

3. Перелити у форму діаметром 24 см. Викласти половинки слив, зрізом до тіста. Вимішати 2 ст. л. цукру і 1 ч. л. кориці. Посипати зверху по сливах.

4. Випікати в розігрітій до 170 градусів духовці 40-45 хвилин до підрум'янення.

5. Подавати теплим з кулькою ванільного морозива.





СЛИВОВИЙ ПИРІГ З КОРИЦЕЮ
1. Збити масло з цукром й поступово додати яйця.

2. До отриманої суміші поступово (за 3 підходити) додати молоко й борошно з розпушувачем та ретельно вимішати вінчиком (без міксера).

3. Викласти тісто у форму. Зверху на тісто викласти нарізані половинками або четвертинками сливи (шкіркою донизу) й притрусити цукровою посипкою з корицею.

4. Пиріг поставити в духову шафу та випікати при температурі 180 °С приблизно 35-40 хвилин.







ПИРІГ ЗІ СЛИВАМИ І ЯБЛУКАМИ
Яйця, збовтані в легку пінку з цукром, розводять молоком, йогуртом.

Почищені яблука, нарізають половину злив разом зі шкіркою.

Змішують заготовки з першого і другого складів.

Вводять у фруктово-яєчну суміш борошно, розпушувач.

Тісто зі шматочками плодів виливають у форму.
Решта 5 слив ріжуть на часточки, які розподіляють на поверхні майбутнього пирога.

Запікають 30 хв. (180 градусів).




0 0)
Додати відгук
Оцініть статтю